Varmepumper

Varmepumper i Kristiansand

Visste du at det er enklere å selge boliger som har varmepumper? En varmepumpe sparer penger for deg ved at den bruker mindre energi på å varme opp huset eller boligen din i forhold til mer tradisjonelle oppvarmingsmåter som ved eller panelovner. Du sparer både penger og miljøet!

Hvordan virker en varmepumpe?

Ved å benytte varmepumpe til oppvarming utnyttes varme som er tilført fra solen og lagret i jord, fjell, luft og vann. En varmepumpe henter varme fra våre omgivelser, og hever temperaturen slik at vi kan nyttiggjøre oss denne.

Fordi varmepumper henter energi fra våre omgivelser som ellers ikke ville blitt utnyttet, er dette både økonomisk gunstig og miljøvennlig oppvarming. Med en varmepumpe trenger man kun å betale for 25-50 % av energien til oppvarming, resten hentes fra naturen.

Varmepumper er dessuten svært enkle i bruk, til tross for den avanserte teknologien som benyttes. Det lønner seg derfor å benytte fagfolk for montering og service. Ta kontakt for et komplett tilbud på varmepumpe og montering!

varmepumpe i kristiansand

Hvorfor velge oss

Det er viktig for oss at du opplever å ha et positivt samarbeid med oss. Kunnskap og seriøsitet skal prege vårt arbeid også når vi monterer varmepumper. Vi ønsker å kommunisere til deg som kunde at vi som sammen har startet Varmepumpe Montasje AS, tar deg på alvor. Vi er tilknyttet AC Senteret i Bryne, som er en av de mest seriøse leverandørene av varmepumper Norge kan by på når det gjelder kundebehandling, service og oppfølgning.

Vi har alle en jobb utenom det å montere varmepumper, og nettopp derfor leverer vi til meget gunstige priser. Fordi vi ikke har varmepumper som vårt levebrød, men mer som en hobby, fremstår vi som en humørfylt gjeng, og den gleden, interessen og trivselen vi har ved å kunne glede andre med nettopp en varmepumpe, gjenspeiler seg i arbeidet vårt.

Målet vårt er at du blir fornøyd, og føler at du har gjort et fornuftig valg.

Din leverandør av varmepumper i Kristiansand

Varmepumpe Montasje AS holder til i Kristiansand, men leverer, monterer og yter service i Vest- og Aust-Agder. Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg!
Gratis befaring/ prisforespørsel

Ønsker du priser på varmepumper? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Nye Tegleverks vei 7,
4632 Kristiansand S
varmepumpemontasje@outlook.com
450 01 870